Hızırilyas Okçular Mahallesi İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim-öğretim faaliyetleri alanında, uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek, hayata hazırlayan Türkiyenin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Eğitimde kaliteyi artırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Başarılar: Yok

Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hokcularilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HIZIRİLYAS MAH. OKÇULAR KÜME EVLERİ OKÇULAR ILKOKULU BLOK NO 26/1 HORASAN / ERZURUM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Öğretmenlerimiz servis ile ulaşım sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 100 km, ilçe merkezine 13 km.